Airsoft voor kinderen

Airsoft voor kinderen (vanaf 9 jaar) gespeeld op een van de allerleukste locaties van Realistic Sports & Leisures

Airsoft voor kinderen (vanaf 9 jaar)? Dat kan gespeeld worden bij één van de allerleukste locaties van Realistic Sports & Leisures. Realistic Sports & Leisures is een bekende lasergame, paintball en airsoft locatie met verschillende vestigingen. Met trots mogen wij ons een van de grootste en professioneelste organisaties noemen op dit gebied. Ons team bestaat uit specialisten die weten waar ze over praten. Onze instructeurs zijn namelijk stuk voor stuk ervaren spelers. Sommige van hen hebben zelfs toernooien over de hele wereld gespeeld. Wil je binnenkort een leuk en actief kinderfeestje organiseren? Wordt je 9 jaar of ouder? Dan is airsoft een super leuk spel! Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes kun je je lekker uitleven!

Airsoft geschikt voor kinderen

Speciaal voor kinderen (vanaf 9 jaar) hebben wij een aangepaste versie van airsoft. Deze stoere activiteit is een militaire simulatie sport met realistische replica`s. Ieder kind krijgt een speciaal voor kinderen ontwikkeld model waar kleine biologisch afbreekbare bb`s (kleine balletjes) mee geschoten kunnen worden. Deze schieten uiteraard minder hard dan replica’s van volwassenen. Het spel wordt gespeeld op een terrein waar een zo echt mogelijke simulatie is nagebootst met:

  • Snipers
  • Engineers
  • Medic’s

Alles wat nodig is voor een spannend en actief spel.

Kinderairsoft

Speciaal voor kinderen vanaf 9 jaar is het mogelijk om kinderairsoft te boeken bij Realistic Sports & Leisures. Onze spellen worden gespeelt in een bos met meerdere speelvelden. Bij ons speelt u altijd onderling dus nooit met onbekende. Daarnaast krijgt iedereen goede en professionele begeleiding en werken we met veilige materialen. Kinderen kunnen dus met een gerust hart bij ons spelen. Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Bekijk onze website. Ook is het mogelijk om andere activiteiten te combineren. Zo hebben we ook kinder paintball en lasergamen.

Kinderfeestje? Op zoek naar een spannende activiteit? Bij Realistic Sports & Leisures heb je beslist een leuk dagje uit!

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
Laat uw reactie achter
Tekst naw

Tel: 020 - 683 64 74 | GSM: 06 - 551 315 62 | E-mail: info@outdoor-paintball.nl

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
.