Ga jij het avontuur aan?

Reserveer nu
realistic-sports-and-leisures-ga-het-avontuur-aan
Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje voor de fun en tegelijkertijd werken aan teambuilding?

Bedrijfsuitje voor de fun en tegelijkertijd werken aan teambuilding?Bedrijfsuitje organiseren voor u en uw team? Houden jullie van actie en spanning? Een leuke dag combineren met werken aan teambuilding? Dan moet u beslist bij Realistic Sports & Leisures zijn. Realistic Sports & Leisures is hét adres voor:

  • Actie
  • Spanning
  • Sportiviteit
  • Teambuilding

Op onze locatie kunt u verschillende leuke spellen spelen. Paintball, airsoft en lasergamen zijn dé perfecte spellen tijdens een bedrijfsuitje. Indien u een bedrijfsuitje wilt organiseren bieden wij passende arrangementen. Neem gerust contact op voor meer informatie. Ook kunt u langs komen om een indruk op te doen van onze spellen en unieke locatie.

Paintball als bedrijfsuitje

Om een leuk bedrijfsuitje te organiseren is paintball aan te raden. Paintball is een avontuurlijke actiespel dat gespeeld kan worden door jong en oud. Tijdens dit spel worden u en uw collega’s in twee teams in gedeeld om tegen elkaar te strijden. Naast het plezier wat u en uw collega’s hieraan zullen beleven is dit geschikt voor teambuilding, u slaat dus twee vliegen in één klap!

Airsoft als bedrijfsuitje

Ook airsoft is een leuk spel om te spelen tijdens een bedrijfsuitje. Airsoft is een militaire simulatie sport met realistische replica`s. Het spel lijkt erg op paintball, maar airsoft wordt gespeeld met kleine balletjes. Wilt u graag met uw team een spannend militair spel spelen? Reserveer dan een snel plekje!

Lasergamen als bedrijfsuitje

Wilt u graag lasergamen tijdens uw bedrijfsuitje? Ook dat kan bij ons. In onze spannende hal kunt u met minimaal 8 spelers lasergamen. Aan het eind van iedere lasergame ontvangen jullie een scorekaart, zodat jullie precies kunnen zien hoeveel punten er behaald zijn en wie de winnaar is!

Bedrijfsuitje bij Realistic Sports & Leisures

Een bedrijfstuitje houdt u bij Realistic Sports & Leisures. U kunt bij ons o.a. paintballen. Dit avontuurlijke actiespel is geschikt voor jong en oud en kan in een groot tem gespeeld worden. Liever iets anders? Airsoft lijkt op paintball en is een militaire simulatie sport met realistische replica`s. Naast paintball en airsoft kunt u met uw team tijdens een bedrijfsuitje komen lasergamen. Welk spel u ook kiest, bij ons slaat u twee vliegen in één klap: lol en werken aan teambuilding. Kortom: perfect voor een bedrijfsuitje. Reserveer nu een dag en tijdstip.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Stel uw vraag

Bedrijfsuitje

Ga jij het avontuur aan?

Paintball, Airsoft, Lasergame de sport bij uitstek om je eens uit te leven!  

200524-RSL-Airsoft-[banner-DEF]

Ervaren spelers als instructeurs

Georganiseerd door een team van specialisten die weten waar ze over praten. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke tournooien hebben gespeeld.

 

© Realistic Sports & Leisures