Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje voor de fun en tegelijkertijd werken aan teambuilding?

Bedrijfsuitje organiseren voor u en uw team? Houden jullie van actie en spanning? Een leuke dag combineren met werken aan teambuilding? Dan moet u beslist bij Realistic Sports & Leisures zijn. Realistic Sports & Leisures is hét adres voor:

  • Actie
  • Spanning
  • Sportiviteit
  • Teambuilding

Op onze locatie kunt u verschillende leuke spellen spelen. Paintball, airsoft en lasergamen zijn dé perfecte spellen tijdens een bedrijfsuitje. Indien u een bedrijfsuitje wilt organiseren bieden wij passende arrangementen. Neem gerust contact op voor meer informatie. Ook kunt u langs komen om een indruk op te doen van onze spellen en unieke locatie.

Bedrijfsuitje bij Realistic Sports & Leisures

Een bedrijfstuitje houdt u bij Realistic Sports & Leisures. U kunt bij ons o.a. paintballen. Dit avontuurlijke actiespel is geschikt voor jong en oud en kan in een groot tem gespeeld worden. Liever iets anders? Airsoft lijkt op paintball en is een militaire simulatie sport met realistische replica`s. Naast paintball en airsoft kunt u met uw team tijdens een bedrijfsuitje komen lasergamen. Welk spel u ook kiest, bij ons slaat u twee vliegen in één klap: lol en werken aan teambuilding. Kortom: perfect voor een bedrijfsuitje. Reserveer nu een dag en tijdstip.

Maak a.u.b. uw keuze:

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
Bedrijfsuitje voor de fun en tegelijkertijd werken aan teambuilding?
Laat uw reactie achter
Tekst naw

Tel: 020 - 683 64 74 | GSM: 06 - 551 315 62 | E-mail: info@outdoor-paintball.nl

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
.