Paintball indoor

Paintball indoor spelen gedurende het hele jaar?

Paintball indoor spelen tijdens de winter of een dag waarop het slecht weer is? Op zoek naar een unieke locatie voor paintball indoor? Dan is een bezoekje aan Realistic Sports & Leisures beslist de moeite waard. Of het nu gaat om een vrijgezellenfeestje of een kinderfeestje, ook voor een bedrijfsuitje kunt u bij ons terecht. Wij bieden dé locatie voor paintball indoor en optimale begeleiding. Wij beschikken over een team specialisten die alle geldende regels kennen. Alle instructeurs zijn ervaren spelers die aan vele toernooien hebben meegedaan. Deze kennis dragen wij graag over om het spel nóg leuker te maken. Stap binnen in de avontuurlijke wereld van paintball en kom naar Realistic Sports & Leisures. Bij ons kunt u het gehele jaar komen spelen.

Paintball indoor reserveren

Deelnemen aan het paintball indoor spel? Reserveer dan direct zodat jullie zeker zijn van deelname aan het spel. Onze locatie biedt verschillende voordelen zoals:

  • Overdekt
  • Spannend ingedeeld
  • Optimale begeleiding
  • Verzekerd van fun

Naast paintball indoor kunt u bij ons terecht voor airsoft en lasergamen. Wat begonnen is als klein bedrijfje zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een volwassen organisatie met meerdere locaties waar u deze spellen kunt spelen. Benieuwd naar onze arrangementen? Neem dan contact met ons op of bekijk onze website.

Maak a.u.b. uw keuze:

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
Paintball indoor spelen gedurende het hele jaar?
Laat uw reactie achter
Tekst naw

Tel: 020 - 683 64 74 | GSM: 06 - 551 315 62 | E-mail: info@outdoor-paintball.nl

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
.