Paintball

Paintball voor jong en oud bij Realistic Sports & Leisures

Paintball voor jong en oud? Een leuke familiedag organiseren? Bij Realistic Sports & Leisures kunt u terecht voor allerlei leuke activiteiten. Naast paintball kunt u bij ons lasergamen en airsoft spelen. Wij houden ons al sinds 1987 bezig met sport en paintball. Vandaag de dag zijn wij uitgegroeid tot dé locatie voor een leuke dag vol actie! Met een maximale capaciteit van 500 personen zijn wij inmiddels een van de grootste professionele organisaties op het gebied van paintball. Het leuke aan onze locatie is dat wij mogelijkheden bieden voor zowel volwassenen als kinderen. Speciaal voor kinderen hebben wij kinder paintball. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van lichtere geweren en verfballetjes. Daarnaast bieden wij professionele instructeurs die alle tips en trucs uitleggen. Dit maakt paintball nóg leuker!

Paintball spelregels

Paintball is een leuk spannend spel voor alle leeftijden. Tijdens dit spel krijgt iedereen een speciaal verfpistool om op de ander te kunnen schieten. Daarnaast heeft elk team een eigen vlag. Het is de bedoeling dat de vlag verovert wordt. Tijdens het veroveren van de vlag kan de tegenstander uitgeschakeld worden met het verfgeweer. Zodra je namelijk iemand raakt moet deze persoon terug naar het basiskamp. Dit spel biedt:

  • Actie
  • Spanning
  • Beweging
  • Fun

Voordat het paintball spel begint worden de regels goed uitgelegd door één van onze instructeurs. Reserveer nu één van onze spellen voor hét leukste uitje!

Maak a.u.b. uw keuze:

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
Paintball voor jong en oud bij Realistic Sports & Leisures
Laat uw reactie achter
Tekst naw

Tel: 020 - 683 64 74 | GSM: 06 - 551 315 62 | E-mail: info@outdoor-paintball.nl

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
.