Ga jij het avontuur aan?

Reserveer nu
realistic-sports-and-leisures-ga-het-avontuur-aan
Lasergamen

Lasergamen in het bos begeleid door Realistic Sports & Leisures

Lasergamen met professionele begeleiding en veilige materialenLasergamen tijdens een kinderfeestje? Een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje organiseren? Kom dan lasergamen bij Realistic Sports & Leisures. Realistic Sports & Leisures is hét aangewezen adres voor leuke en spannende spellen zoals lasergamen, paintballen en airsoft. Tijdens lasergamen ren je gewapend door het bos met een lasergun. Hier ga je op zoek naar tegenstanders en probeer je elkaar zoveel mogelijk te raken. Voordat het spel start krijgt u duidelijke instructies door onze professionele instructeur. Nadat het spel klaar is krijgt ieder team de score te horen. Wilt u met kleine kinderen lasergamen? Dat kan ook! Speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar hebben we een lasergame pakket met lasergamepistolen die geschikt zijn voor kinderen.

Lasergamen met lichtstralen

Lasergamen is hét populaire spel met lichtstralen. Dit kan zowel binnen als buiten gespeelt worden. Tegenwoordig zijn de speltype`s erg veranderd. Lasergamen is allang niet meer alleen het schieten en renen en na afloop de score kaarten vergelijken. Vandaag de dag is het spel uitgebreid naar meer scenario voor teambuilding of een leuke dag. Hierdoor is het geschikt voor:

  • Bedrijfstuitjes
  • Kinderfeestjes
  • Vrijgezellenfeestjes
  • Familiedagen

Meer informatie over de beschikbaarheid en prijzen? Breng dan een bezoekje aan onze website. Onze prijzen wisselen per vestiging en activiteit. Indien wenselijk zijn er ook uitbreidingsmogelijkheden. Graag vertellen wij u hier meer over.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Stel uw vraag

Lasergamen

Ga jij het avontuur aan?

Paintball, Airsoft, Lasergame de sport bij uitstek om je eens uit te leven!  

200524-RSL-Airsoft-[banner-DEF]

Ervaren spelers als instructeurs

Georganiseerd door een team van specialisten die weten waar ze over praten. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke tournooien hebben gespeeld.

 

© Realistic Sports & Leisures