Ga jij het avontuur aan?

Reserveer nu
realistic-sports-and-leisures-ga-het-avontuur-aan
Paintball kinderfeestje

Paintball kinderfeestje vol spanning, actie en sensatie

Paintball kinderfeestje vol spanning, actie en sensatiePaintball kinderfeestje om de verjaardag van uw kind te vieren? Op zoek naar een leuk spel vol spanning, actie en sensatie dat geschikt is voor kinderen? Speciaal voor kinderen bieden wij de mogelijkheid om een aangepast paintball spel te spelen. Realistic Sports & Leisures is hét adres voor het organiseren van een leuk kinderfeestje. Wij bieden speciale arrangementen voor jong en oud. Met ons aangepaste programma kunnen zelfs de jongste gasten meedoen. Op ons speciale paintball terrein kunnen de kinderen zich uren vermaken. Op een leuke manier kunnen de kinderen proberen elkaars vlag te veroveren. Uiteraard houden wij daarbij een oogje in het zeil zodat alles goed en veilig verloopt.

Paintball kinderfeestje arrangement

Speciaal voor een paintball kinderfeestje hebben wij een arrangement. Afhankelijk van uw wensen en van de jarige job kan er gekozen worden uit verschillende soorten spellen:

  • Pak de vlag
  • Verover het ford
  • Bescherm de jarige

Al deze spellen zijn geschikt voor jonge kinderen en niet gevaarlijk. Naast plezier maken staat veiligheid bij ons voorop. Zo krijgt iedereen een overall aan en een masker op. Daarnaast hebben wij kinder paintball geweren die voorzien zijn van een lagere druk en paintballs. Hiermee worden blauw plekken voorkomen. 

Outdoor Paintball Kinderfeestje 

Het outdoor paintball kinderfeestje bij Realistic Sports & Leisures is perfect voor energieke kinderen die van avontuur houden: 

  • Leeftijdsgeschikt: Voor kinderen vanaf 8 jaar. 
  • Veiligheid voorop: Aangepaste paintballgeweren en beschermende uitrusting zorgen voor een veilige speelomgeving. 
  • Locatie: Gespeeld op een speciaal ontworpen terrein dat zowel veilig als uitdagend is. 

Dit feestje stimuleert niet alleen fysieke activiteit, maar bevordert ook het strategisch denken en teamwork. 

Indoor Paintball Kinderfeestje 

Voor degenen die de voorkeur geven aan een gecontroleerde binnenomgeving, biedt Realistic Sports & Leisures het indoor paintball kinderfeestje aan: 

  • Leeftijdsgeschikt: Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. 
  • Indoor setting: Ideaal voor alle weersomstandigheden. 
  • Veilig en spannend: Volledig uitgeruste indoor arena met alle benodigde veiligheidsuitrusting. 

De indoor variant is een uitstekende keuze voor een feestje waarbij het weer geen spelbreker mag zijn, en biedt nog steeds alle opwinding van het paintballspel. 

Reserveer snel en gemakkelijk via de website 

Voor een onvergetelijk paintball kinderfeestje biedt Realistic Sports & Leisures diverse spannende arrangementen die speciaal zijn ontworpen om kinderen een veilige en leuke ervaring te bieden. Of u nu kiest voor een outdoor avontuur of een indoor uitdaging, onze arrangementen zijn op maat gemaakt om aan alle wensen te voldoen. Meer informatie over de verschillende pakketten, beschikbaarheid en prijzen vindt u op onze gebruiksvriendelijke website, of u kunt contact opnemen. Reserveer gemakkelijk en snel uw ideale kinderfeestje via onze onlineboekingspagina. Zorg voor een dag vol actie en plezier die de kinderen niet snel zullen vergeten! 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Stel uw vraag

Paintball kinderfeestje

Ga jij het avontuur aan?

Paintball, Airsoft, Lasergame de sport bij uitstek om je eens uit te leven!  

200524-RSL-Airsoft-[banner-DEF]

Ervaren spelers als instructeurs

Georganiseerd door een team van specialisten die weten waar ze over praten. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke tournooien hebben gespeeld.

 

© Realistic Sports & Leisures