Paintball kinderfeestje

Paintball kinderfeestje vol spanning, actie en sensatie

Paintball kinderfeestje om de verjaardag van uw kind te vieren? Op zoek naar een leuk spel vol spanning, actie en sensatie dat geschikt is voor kinderen? Speciaal voor kinderen bieden wij de mogelijkheid om een aangepast paintball spel te spelen. Realistic Sports & Leisures is hét adres voor het organiseren van een leuk kinderfeestje. Wij bieden speciale arrangementen voor jong en oud. Met ons aangepaste programma kunnen zelfs de jongste gasten meedoen. Op ons speciale paintball terrein kunnen de kinderen zich uren vermaken. Op een leuke manier kunnen de kinderen proberen elkaars vlag te veroveren. Uiteraard houden wij daarbij een oogje in het zeil zodat alles goed en veilig verloopt.

Paintball kinderfeestje arrangement

Speciaal voor een paintball kinderfeestje hebben wij een arrangement. Afhankelijk van uw wensen en van de jarige job kan er gekozen worden uit verschillende soorten spellen:

  • Pak de vlag
  • Verover het ford
  • Bescherm de jarige

Al deze spellen zijn geschikt voor jonge kinderen en niet gevaarlijk. Naast plezier maken staat veiligheid bij ons voorop. Zo krijgt iedereen een overall aan en een masker op. Daarnaast hebben wij kinder paintball geweren die voorzien zijn van een lagere druk en paintballs. Hiermee worden blauw plekken voorkomen. Meer informatie of interesse in één van onze arrangementen voor een paintball kinderfeestje? Reserveer dan gemakkelijk en snel via onze website.

Maak a.u.b. uw keuze:

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
Paintball kinderfeestje vol spanning, actie en sensatie
Laat uw reactie achter
Tekst naw

Tel: 020 - 683 64 74 | GSM: 06 - 551 315 62 | E-mail: info@outdoor-paintball.nl

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
.