Ga jij het avontuur aan?

Reserveer nu
realistic-sports-and-leisures-ga-het-avontuur-aan
Airsoft indoor

Airsoft indoor spelen op een leuke locatie met een spannend parcours bij Realistic Sports & Leisures

Airsoft indoor spelen op een leuke locatie met een spannend parcours bij Realistic Sports & LeisuresAirsoft indoor spelen met wapens die vrijwel niet van echte wapens te onderscheiden zijn? Een leuke dag organiseren met een spannende activiteit als onderdeel? Kom dan voor airsoft indoor naar Realistic Sports & Leisures. Realistic Sports & Leisures is hét aangewezen adres waar verschillende soorten spannende en leuke activiteiten gedaan kunnen worden. Dagelijks komen vele collega’s, vrienden en familieleden om de schietsport te beoefenen. Wij beschikken over de benodigde kennis, ervaring en certificaten en houden ons op een uiterst professionele wijze met deze sport bezig. Wilt u iets anders doen als paintball? Houden jullie wel van dezelfde actie en spanning? Dan is airsoft indoor beslist iets voor u. Dit spel wordt gespeeld met replica`s en schiet met biologisch afbreekbare bb`s (kleine balletje). Breng gerust een bezoekje aan onze website om een indruk op te doen van airsoft indoor.

Airsoft indoor spelen

Bij airsoft indoor strijden er twee teams tegen elkaar met nagemaakte wapens waar kleine balletjes in zitten. Dit spel wordt gespeeld op onze leuke locatie waar zich een spannend parcours bevindt. Daarnaast bieden wij:

  • 1-2-3 speelvelden
  • Goede en veilige materialen
  • Professionele begeleiding

De balletjes die gebruikt worden bij airsoft indoor kunnen vrij hard aankomen. Daarom is het bij ons verplicht om u aan bepaalde regels te houden zoals: het dragen van een veiligheidsbril, geen alcohol nuttigen, geen camouflage kleding dragen bij aankomst en de replica’s alleen op het terrein dragen.

Graag meedoen aan airsoft indoor? Geef u en uw team dan op via onze website.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Stel uw vraag

Airsoft indoor

Ga jij het avontuur aan?

Paintball, Airsoft, Lasergame de sport bij uitstek om je eens uit te leven!  

200524-RSL-Airsoft-[banner-DEF]

Ervaren spelers als instructeurs

Georganiseerd door een team van specialisten die weten waar ze over praten. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke tournooien hebben gespeeld.

 

© Realistic Sports & Leisures