Ga jij het avontuur aan?

Reserveer nu
realistic-sports-and-leisures-ga-het-avontuur-aan
Airsoft outdoor

Airsoft outdoor gespeeld met replica’s van geweren met biologisch afbreekbare bb`s

Airsoft outdoor gespeeld met replica?s van geweren met biologisch afbreekbare bb`sAirsoft outdoor spelen tijdens een vrijgezellenfeest? Een spannend spel vol actie? Kom naar Realistic Sports & Leisures en ontdek de wereld van airsoft outdoor. Wij zijn een unieke locatie waar verschillende soorten spellen gespeeld kunnen worden. Naast airsoft outdoor kunt u bij ons terecht voor paintball, lasergamen en airsoft indoor. Indien u een leuke activiteit wilt doen met vrienden, familie of collega’s zijn wij hét aangewezen adres. Onze activiteiten zijn spannend, leuk en actief. Altijd al eens mee willen doen aan een militaire sport? Iets anders als paintball? Humor en sportiviteit combineren? Reserveer dan een plek om mee te doen aan airsoft outdoor. Wij beschikken over een speciaal terrein ingericht met medic`s, snipers, engineers om het spel nóg realistischer te maken.

Airsoft outdoor en paintball

Airsoft outdoor en paintball zijn twee verschillende activiteiten die bij ons gespeeld kunnen worden. Het verschil is dat er bij airsoft outdoor geen gebruik wordt gemaakt van verfballetjes maar van biologisch afbreekbare bb`s (kleine balletjes). Deze militaire sport wordt op een groot terrein gespeeld. Als u een ander raakt met de balletjes moet deze naar een respawn of een medic. Hier moet de geraakte persoon het spel weer in. Meer informatie over het spel geven wij u graag. Realistic Sports & Leisures:

  • Heeft plek voor 500 personen
  • Is één van grootste op het gebied van airsoft outdoor
  • Biedt ook mogelijkheden voor paintball en lasergamen

Bekijk gerust onze website voor meer informatie. Ook kunt u ons telefonisch bereiken.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Stel uw vraag

Airsoft outdoor

Ga jij het avontuur aan?

Paintball, Airsoft, Lasergame de sport bij uitstek om je eens uit te leven!  

200524-RSL-Airsoft-[banner-DEF]

Ervaren spelers als instructeurs

Georganiseerd door een team van specialisten die weten waar ze over praten. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke tournooien hebben gespeeld.

 

© Realistic Sports & Leisures