Ga jij het avontuur aan?

Reserveer nu
realistic-sports-and-leisures-ga-het-avontuur-aan

Realistic Sports & Leisures - Lasergamen | Paintball | Airsoft?

Heb je ook wel eens van die dagen dat je je vrienden, collega's of chef wel kunt schieten? Hou je van aktie en spanning? 
Bezit je een flinke dosis humor en sportiviteit? Dan is Paintball, Airsoft, Lasergame de sport bij uitstek om je eens uit te leven!      

Realistic Sports & Leisures professionele organisatie op gebied van paintball, lasergame en airsoft  

Sinds 1987 is R.S. & L. het eerste bedrijf dat zich op professionele wijze met de sport bezighoudt. Begonnen als klein bedrijfje zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een volwassen organisatie met meerdere locaties. Met een maximale capaciteit van 500 personen zijn wij inmiddels een van de grootste professionele organisaties op het gebied van paintball,lasergame en airsoft. Uit de vele artikelen die verschenen zijn in diverse binnen- en buitenlandse kranten en tijdschriften blijkt telkens weer dat een dag plezier bij R.S. & L. een onvergetelijke gebeurtenis is.

Alle instructeurs bij Realistic Sports & Leisures zijn ervaren spelers

Georganiseerd door een team van specialisten die weten waar ze over praten. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke tournooien hebben gespeeld. Zoals bijvoorbeeld de Europese en Wereldkampioenschappen. Ondertussen is het bedrijf ook begonnen met het organiseren van Airsoft in 2013 en Lasergame 2015. Mede omdat dit dicht ligt bij de Paintball roots die het bedrijf heeft. De medewerkers hebben ook op die tak van sporten vele jaren ervaring van het spelen in binnen en buitenland.

Realistic Sports & Leisures - Lasergamen | Paintball | Airsoft
Tel.: 06 - 551 315 62

Ga jij het avontuur aan?

Paintball, Airsoft, Lasergame de sport bij uitstek om je eens uit te leven!  

200524-RSL-Airsoft-[banner-DEF]

Ervaren spelers als instructeurs

Georganiseerd door een team van specialisten die weten waar ze over praten. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke tournooien hebben gespeeld.

 

© Realistic Sports & Leisures