Ga jij het avontuur aan?

Reserveer nu
realistic-sports-and-leisures-ga-het-avontuur-aan
Airsoft

Airsoft speelt u bij Realistic Sports & Leisures in een spannende setting!

Airsoft speelt u bij Realistic Sports & Leisures in een spannende setting!Airsoft spelen op een unieke locatie? Airsoft met collega’s, vrienden of familie? Iedereen is welkom voor een potje airsoft bij Realistic Sports & Leisures. Realistic Sports & Leisures biedt de mogelijkheid om verschillende leuke en spannende activiteiten te doen. Wij beschikken over eigen speelvelden en een leuke accommodatie die voldoet aan de strenge geldende eisen. Daarnaast biedt ons team optimale begeleiding tijdens de spellen. Op deze wijze kunnen onze spellen op een veilige en professionele wijze uitgevoerd worden. Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Bekijk dan onze website. Zo hebben wij de speciale Tv Studio Aanbieding 2 - € 60,-pp en de Tv Studio Aanbieding 1 - € 50,-pp. Kies voor één van onze aanbiedingen en geniet van een spectaculair spel.

Airsoft, het spel

Wel eens van paintball gehoord? Airsoft is een spannend spel dat hierop lijkt. Net als bij paintball strijden er twee teams tegen elkaar. Met realistische replica’s en biologisch afbreekbare balletjes is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk van je tegenstanders raakt. Daarnaast moet de vlag van het andere team verovert worden. Deze spannende vorm van schietsport is:

  • Leuk
  • Spannend
  • Uitdagend
  • Nagemaakt van de realiteit

R.S. & L. houdt zich al sinds 1987 bezig met deze sport. Ook deelnemen? Maak een afspraak of kom bij ons langs. Wij laten u graag kennis maken met deze fantastische sport in een spannende setting.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Stel uw vraag

Airsoft

Ga jij het avontuur aan?

Paintball, Airsoft, Lasergame de sport bij uitstek om je eens uit te leven!  

200524-RSL-Airsoft-[banner-DEF]

Ervaren spelers als instructeurs

Georganiseerd door een team van specialisten die weten waar ze over praten. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke tournooien hebben gespeeld.

 

© Realistic Sports & Leisures