Ga jij het avontuur aan?

Reserveer nu
realistic-sports-and-leisures-ga-het-avontuur-aan

Paintball vlakbij Alkmaar voor jong en oud

Paintball in de buurt van Alkmaar voor jong en oud

Wilt u een onvergetelijke dag vol spanning en avontuur beleven met uw collega’s, vrienden of familie? Doe dan mee aan het paintball spel in de buurt van Alkmaar bij Realistic Sports & Leisures. Realistic Sports & Leisures houdt zich al sinds 1987 bezig met sport en paintball in de buurt van Alkmaar en omgeving. Inmiddels staan wij bekend als professionele organisatie en hét adres voor paintball in de buurt van Alkmaar. Ook wanneer u een groot bedrijf hebt of een grote familie kunt u bij ons terecht voor paintball in de buurt van Alkmaar. Met een maximale capaciteit van 500 personen zijn wij inmiddels een van de grootste professionele organisaties op het gebied van paintball in de buurt van Alkmaar. Naast paintball in de buurt van Alkmaar kunt u bij ons terecht voor lasergame en airsoft. Als u bij ons langs komt voor paintball in de buurt van Alkmaar bent u verzekerd van professionele begeleiding. Ons team bestaat uit specialisten en ervaren instructeurs die ervaring hebben met het spelen van toernooien. Graag brengen wij deze kennis over om paintball nog leuker te maken.

Spelregels van Paintball bij Realistic Sports & Leisures vlakbij Alkmaar

Tijdens paintball bij ons in de buurt van Alkmaar spelen er twee teams tegen elkaar. Ieder persoon van een team is uitgerust met een verfpistool en probeert tijdens paintball de vlag van elkaar te veroveren. Elk team heeft namelijk een eigen vlag tijdens paintball in de buurt van Alkmaar. Tijdens paintball in de buurt van Alkmaar is het de bedoeling dat je de vlag van het andere team op je eigen kamp brengt. Onderweg kun je je tegenstanders uitschakelen met het verfgeweer. Wanneer je een tegenstander raakt is deze af en moet deze persoon terug naar het basiskamp. Daarnaast is het belangrijk dat de eigen vlag nog staat.

Paintball geschikt voor iedereen uit de regio Alkmaar

Paintball bij Realistic Sports & Leisures in de buurt van Alkmaar kan door verschillende personen gespeelt worden. Wij richten de groepen als volgt in:

  • Kids 8 t/m 12
  • Junior 13 t/m 18
  • Senior 18 +

Speciaal voor deze leeftijdsgroepen organiseren wij een paintball competitie in de buurt van Alkmaar.

Paintball met een echte marshall beschikbaar vlakbij Alkmaar

Paintball in de buurt van Alkmaar wordt gestart door een echte marshall. Door deze marshall wordt het team naar de basis gebracht in het veld. Bij het fluitsignaal kan het paintball spel in de buurt van Alkmaar beginnen. Wilt u ook dit spannende spel spelen met vrienden of collega’s? Houdt u van actie, spanning en bewegen? Reserveer dan een paintball uitje bij Realistic Sports & Leisures in de buurt van Alkmaar. Een paintball uitje in de buurt van Alkmaar is een uitje waar u het over een aantal jaren nog over zult hebben.

Reserveer nu Neem contact op

Stel uw vraag

Paintball | Alkmaar

Ga jij het avontuur aan?

Paintball, Airsoft, Lasergame de sport bij uitstek om je eens uit te leven!  

200524-RSL-Airsoft-[banner-DEF]

Ervaren spelers als instructeurs

Georganiseerd door een team van specialisten die weten waar ze over praten. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke tournooien hebben gespeeld.

 

© Realistic Sports & Leisures