Paintball in de buurt van Hoofddorp voor jong en oud
Hoofddorp

Unieke paintball-ervaring vlakbij Hoofddorp voor jong en oud 

Beleef een buitengewone dag vol spanning en avontuur met uw collega's, vrienden of familie tijdens het paintballen bij Realistic Sports & Leisures. Al sinds 1987 zijn we toegewijd aan het organiseren van sport- en paintballevenementen in de omgeving van Hoofddorp. Met een reputatie als professionele organisatie zijn we hét adres geworden voor paintball in de buurt van Hoofddorp. Waar zowel grote bedrijven als grote families terecht kunnen. Met een maximale capaciteit van 500 personen behoren we tot de grootste professionele paintballorganisaties in de buurt van Hoofddorp. Naast paintball kunt u bij ons ook terecht voor lasergames en airsoft. Onze instructeurs staan garant voor professionele begeleiding en delen graag hun kennis om uw paintballervaring nog leuker te maken. 

Regels van paintball bij Realistic Sports & Leisures  

Bij paintball in de buurt van Hoofddorp spelen twee teams tegen elkaar. Elke speler van een team is uitgerust met een verfpistool en heeft als doel de vlag van het andere team te veroveren. Beide teams hebben hun eigen vlag tijdens het paintballen in de buurt van Hoofddorp. Het is de bedoeling dat je de vlag van het andere team naar je eigen kamp brengt, waarbij je onderweg tegenstanders kunt uitschakelen met verf. Wanneer je een tegenstander raakt, is deze uitgeschakeld en moet die persoon terugkeren naar het basiskamp. Het behouden van de eigen vlag is ook van cruciaal belang. 

Paintball geschikt voor iedere leeftijd uit de regio Hoofddorp 

Paintball bij Realistic Sports & Leisures in de buurt van Hoofddorp is geschikt voor verschillende leeftijdsgroepen: 

  • Jonge avonturiers (leeftijd 8 t/m 12) 
  • Opkomende talenten (leeftijd 13 t/m 18) 
  • Ervaren strijders (leeftijd 18+) 

Speciaal voor deze leeftijdsgroepen organiseren wij een spannende paintballcompetitie in de buurt van Hoofddorp. 

Beleef paintball met een echte marshall in de buurt van Hoofddorp 

Bij paintball in de buurt van Hoofddorp leidt een echte marshall het team naar het speelveld. Zodra het fluitsignaal klinkt, begint het paintballspel. Bent u klaar voor een avontuur vol actie en spanning met vrienden of collega's? Reserveer dan een paintball-uitje bij Realistic Sports & Leisures in de buurt van Hoofddorp. Een paintball-uitje in de buurt van Hoofddorp is een onvergetelijke ervaring waar u nog lang over zult napraten. 

 

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
Laat uw reactie achter
Tekst naw

Tel: 020 - 683 64 74 | GSM: 06 - 551 315 62 | E-mail: info@outdoor-paintball.nl

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
.