Bedrijfsuitje in de buurt van Amsterdam organiseren? Kom bij ons lasergamen, airsoften of paintballen
Amsterdam

Lasergamen, airsoft of paintball dé ideale activiteit voor uw bedrijfsuitje in de regio Amsterdam!

Gaat u dit jaar het jaarlijkse bedrijfsuitje organiseren in Amsterdam? En gaat de voorkeur uit naar iets anders en misschien wel een actief uitje voor het hele team? Een bedrijfsuitje vol actie, spanning en sportiviteit? Dan bent u bij Realistic Sports & Leisures aan hét juiste adres! Bekijk snel ons aanbod voor uw bedrijfsuitje in Amsterdam op onze website Realistic Sports & Leisures is al jaren hét adres waar u terecht kunt voor:

Dit zijn dé leukste activiteiten voor het organiseren van een bedrijfsuitje in de buurt van Amsterdam. Zo bent u en uw team niet alleen sportief bezig maar wordt er ook direct gewerkt aan de teambuilding. Zo slaat u twee vliegen in één klap! Speciaal voor het organiseren van een bedrijfsuitje in Amsterdam bieden wij passende arrangementen. Met een aantal grote speelvelden zijn wij hét adres om een leuk bedrijfsuitje te organiseren in Amsterdam. De speelvelden bevatten spannende facetten die het spel nóg leuker maken. Bent u benieuwd naar onze locatie en spellen? Kom dan gerust langs. Graag bespreken we uw wensen en laten we de mogelijkheden zien voor het organiseren van een bedrijfsuitje in Amsterdam.

Paintball is echt een aanrader voor een leuk bedrijfsuitje in Amsterdam

Om een leuk bedrijfsuitje in Amsterdam te organiseren is paintball aan te raden. Paintball is een avontuurlijke actiespel dat gespeeld kan worden door jong en oud. Tijdens dit spel worden u en uw collega’s in twee teams in gedeeld om tegen elkaar te strijden. Naast het plezier wat u en uw collega’s hieraan zullen beleven is dit geschikt voor teambuilding. Met dit bedrijfsuitje in Amsterdam slaat u dus twee vliegen in één klap.

Een spannend spel spelen tijdens uw bedrijfsuitje in Amsterdam? Dan is airsoft, een militair simulatie spel, dé perfecte keuze!

Ook airsoft is een leuk spel om te spelen tijdens een bedrijfsuitje in Amsterdam. Airsoft is een militaire simulatie sport met realistische replica`s. Het spel lijkt voor de leek op paintball maar dit spel wordt gespeeld met kleine balletjes, ook wel bb’s. Wilt u graag met uw team een spannend militair spel spelen? Reserveer dan een plekje. Graag organiseren wij een leuk bedrijfsuitje in Amsterdam. Speciaal voor uw bedrijfuitje kunnen wij airsoft indoor aanbieden in de regio Amsterdam. Wilt u graag ervaren hoe deze schietsport is? Neem dan contact met ons op en reserveer een plekje. De simulatie van echte oorlogsvoering, het zo echt mogelijk benaderen van de werkelijkheid door gebruik te maken van uitrusting, wapens en tactiek. Dat is wat airsoft indoor zo speciaal maakt. Wanneer u airsoft indoor bij ons komt spelen vlakbij Amsterdam, bent u verzekerd dat zowel de accommodatie als de uitrusting aan de eisen voldoen die er gesteld worden. Daarnaast beschikken wij over kundig personeel die u graag uitleggen hoe deze schietsport werkt.

Bij Realistic Sports & Leisures bent u ook aan het juiste adres voor lasergamen tijdens uw bedrijfsuitje in Amsterdam

Wilt u graag lasergamen tijdens uw bedrijfsuitje in de buurt van Amsterdam? Ook dat kan bij ons. In onze spannende hal kunt u met een aantal spelers lasergamen. Aan het eind van iedere lasergame ontvangen jullie een scorekaart, zodat jullie precies kunnen zien hoeveel punten er behaald zijn en wie de winnaar is. Gaat u een bedrijfsuitje organiseren? Wilt u dit graag doen in de buurt van Amsterdam? Neem dan contact op met Realistic Sports & Leisures. Realistic Sports & Leisures is hét adres waar u een bedrijfsuitje kunt organiseren in Amsterdam.

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
Laat uw reactie achter
Tekst naw

Tel: 020 - 683 64 74 | GSM: 06 - 551 315 62 | E-mail: info@outdoor-paintball.nl

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
.