Bedrijfsuitje in de buurt van Aalsmeer organiseren? Kom bij ons lasergamen, airsoften of paintballen
Aalsmeer

Bedrijfsuitje met actie, spanning en sensatie in Aalsmeer? Kom lasergamen, airsoften of paintballen bij ons!

Bedrijfsuitje organiseren in Aalsmeer? Wilt u dit jaar iets anders en actiefs organiseren met het team? Houdt u van actie, spanning, sensatie en sportiviteit? Werken aan teambuilding? Bekijk dan voor uw bedrijfsuitje in Aalsmeer de website van Realistic Sports & Leisures. Realistic Sports & Leisures is al jaren hét adres waar u terecht kunt voor:

Kortom: alle leukste activiteiten voor het organiseren van een bedrijfsuitje in de buurt van Aalsmeer. Speciaal voor een bedrijfsuitje in Aalsmeer bieden wij passende arrangementen. Met een aantal grote speelvelden zijn wij het adres om een leuk bedrijfsuitje te organiseren in Aalsmeer. De speelvelden bevatten spannende facetten die het spel nóg leuker maken. Bent u benieuwd naar onze locatie en spellen? Kom dan gerust langs. Graag bespreken we uw wensen en laten we de mogelijkheden zien voor het organiseren van een bedrijfsuitje in Aalsmeer.

Paintball is een leuk bedrijfsuitje in Aalsmeer voor jong en oud

Om een leuk bedrijfsuitje in Aalsmeer te organiseren is paintball aan te raden. Paintball is een avontuurlijke actiespel dat gespeeld kan worden door jong en oud. Tijdens dit spel worden u en uw collega’s in twee teams in gedeeld om tegen elkaar te strijden. Naast het plezier wat u en uw collega’s hieraan zullen beleven is dit geschikt voor teambuilding. Met dit bedrijfsuitje in Aalsmeer slaat u dus twee vliegen in één klap.

Spannend militair spel spelen met uw bedrijfsuitje in Aalsmeer? Kies dan voor Airsoft!

Ook airsoft is een leuk spel om te spelen tijdens een bedrijfsuitje in Aalsmeer. Airsoft is een militaire simulatie sport met realistische replica`s. Het spel lijkt voor de leek op paintball maar dit spel wordt gespeeld met kleine balletjes, ook wel bb’s. Wilt u graag met uw team een spannend militair spel spelen? Reserveer dan een plekje. Graag organiseren wij een leuk bedrijfsuitje in Aalsmeer. Speciaal voor uw bedrijfuitje kunnen wij airsoft indoor aanbieden in de regio Aalsmeer. Wilt u graag ervaren hoe deze schietsport is? Neem dan contact met ons op en reserveer een plekje. De simulatie van echte oorlogsvoering, het zo echt mogelijk benaderen van de werkelijkheid door gebruik te maken van uitrusting, wapens en tactiek. Dat is wat airsoft indoor zo speciaal maakt. Wanneer u airsoft indoor bij ons komt spelen vlakbij Aalsmeer, bent u verzekerd dat zowel de accommodatie als de uitrusting aan de eisen voldoen die er gesteld worden. Daarnaast beschikken wij over kundig personeel die u graag uitleggen hoe deze schietsport werkt.

Organiseert u een bedrijfsuitje in Aalsmeer? Kom lasergamen in onze spannende hal

Wilt u graag lasergamen tijdens uw bedrijfsuitje in de buurt van Aalsmeer? Ook dat kan bij ons. In onze spannende hal kunt u met een aantal spelers lasergamen. Aan het eind van iedere lasergame ontvangen jullie een scorekaart, zodat jullie precies kunnen zien hoeveel punten er behaald zijn en wie de winnaar is. Gaat u een bedrijfsuitje organiseren? Wilt u dit graag doen in de buurt van Aalsmeer? Neem dan contact op met Realistic Sports & Leisures. Realistic Sports & Leisures is hét adres waar u een bedrijfsuitje kunt organiseren in Aalsmeer.

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
Laat uw reactie achter
Tekst naw

Tel: 020 - 683 64 74 | GSM: 06 - 551 315 62 | E-mail: info@outdoor-paintball.nl

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
.