Airsoft in de buurt van Den Haag met realistische replica’s
Den Haag

Airsoft vlakbij Den Haag met realistische replica’s

Zoekt u een unieke locatie om airsoft te kunnen spelen in de buurt van Den Haag? Realistic Sports & Leisures biedt een prachtige locatie voor airsoft in de buurt van Den Haag. Hier kunt u airsoft komen spelen in de buurt van Den Haag met vrienden, familie, collega’s of bekende. Net als bij paintball strijden er twee teams tegen elkaar met dit leuke en spannende spel. Tijdens airsoft in de buurt van Den Haag wordt er een zo echt mogelijke strijd aan gegaan met kleine balletjes. Om uw lichaam te beschermen draagt u veiligheidsbrillen en kleding. Wilt u ook deze nieuwe spannende vorm van schietsport ontdekken? Reserveer dan een airsoft game bij ons in de buurt van Den Haag. Ons personeel, het speelveld en de accommodatie voldoen aan alle strenge regels die er gelden tijdens deze sport. Zo kan airsoft in de buurt van Den Haag op een veilige wijze uitgevoerd worden. Sinds 1987 is R.S. & L. het eerste bedrijf dat zich op professionele wijze met de sport bezighoudt. Wilt u naast airsoft in de buurt van Den Haag lasergamen of paintballen? Bij Realistic Sports & Leisures kan dit allemaal.

Wat is airsoft en is dit beschikbaar in de regio Den Haag?

Sinds een korte tijd is airsoft in de buurt van Den Haag en de rest van Nederland toegestaan. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee. Deze leuke sport is een militaire sport dat gespeelt wordt met realistische replica’s. Airsoft in de buurt van Den Haag lijkt ook wel op paintball. Toch zijn er aan aantal verschillen. Als u airsoft speelt in de buurt van Den Haag speelt u:

  • Met realistische replica’s
  • Met biologisch afbreekbare balletjes
  • Op grotere velden
  • Op een zo echt mogelijke simulatie

Tijdens airsoft in de buurt van Den Haag nemen twee teams het tegen elkaar op om een missie te volbrengen. Door de mooie uitrusting proberen wij de realiteit uit te drukken om het nog spannender te maken.

Spectaculaire ervaring met airsoft beschikbaar in de regio Den Haag

Wilt u ook een spectaculaire ervaring beleven? Kom dan airsoft spelen bij ons in de buurt van Den Haag. Tijdens het spel is het de bedoeling dat u zoveel mogelijk mensen raakt zodat deze af gaan en terug naar het begin moeten. Daarnaast heeft het als doel dat u de vlag van het andere team verovert. Dit allemaal in een spannende setting. Wilt u ervaren hoe airsoft eraan toe gaat? Kom dan kijken naar airsoft bij ons in de buurt van Den Haag. Met trots laten wij het spel aan u zien.

Airsoft aanbiedingen voor u en/of uw uitje in Den Haag

Voor het spelen van airsoft in de buurt van Den Haag is Realistic Sports & Leisures hét adres. Sinds 1987 is R.S. & L. het eerste bedrijf dat zich op professionele wijze met de sport bezighoudt. Met een maximale capaciteit van 500 personen zijn wij inmiddels één van de grootste professionele organisaties op het gebied van paintball, lasergame en airsoft. Mede omdat dit dicht ligt bij de Paintball roots die het bedrijf heeft. De medewerkers hebben ook op die tak van sporten vele jaren ervaring van het spelen in binnen en buitenland. Voor het spelen van airsoft in de buurt van Den Haag hebben wij speciale aanbiedingen. Zo bieden wij de Tv Studio Aanbieding 1 - € 50,-pp en de Tv Studio Aanbieding 2 - € 60,-pp. Interesse in één van beide? Neem contact op. Ook bieden wij een pakket op maat.

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
Laat uw reactie achter
Tekst naw

Tel: 020 - 683 64 74 | GSM: 06 - 551 315 62 | E-mail: info@outdoor-paintball.nl

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
.