Ga jij het avontuur aan?

Reserveer nu
realistic-sports-and-leisures-ga-het-avontuur-aan

Airsoft vlakbij Apeldoorn met realistische replica’s

Airsoft in de buurt van Apeldoorn met realistische replica?sZoekt u een unieke locatie om airsoft te kunnen spelen in de buurt van Apeldoorn? Realistic Sports & Leisures biedt een prachtige locatie voor airsoft in de buurt van Apeldoorn. Hier kunt u airsoft komen spelen in de buurt van Apeldoorn met vrienden, familie, collega’s of bekende. Net als bij paintball strijden er twee teams tegen elkaar met dit leuke en spannende spel. Tijdens airsoft in de buurt van Apeldoorn wordt er een zo echt mogelijke strijd aan gegaan met kleine balletjes. Om uw lichaam te beschermen draagt u veiligheidsbrillen en kleding. Wilt u ook deze nieuwe spannende vorm van schietsport ontdekken? Reserveer dan een airsoft game bij ons in de buurt van Apeldoorn. Ons personeel, het speelveld en de accommodatie voldoen aan alle strenge regels die er gelden tijdens deze sport. Zo kan airsoft in de buurt van Apeldoorn op een veilige wijze uitgevoerd worden. Sinds 1987 is R.S. & L. het eerste bedrijf dat zich op professionele wijze met de sport bezighoudt. Wilt u naast airsoft in de buurt van Apeldoorn lasergamen of paintballen? Bij Realistic Sports & Leisures kan dit allemaal.

Wat is airsoft en is dit beschikbaar in de regio Apeldoorn?

Sinds een korte tijd is airsoft in de buurt van Apeldoorn en de rest van Nederland toegestaan. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee. Deze leuke sport is een militaire sport dat gespeelt wordt met realistische replica’s. Airsoft in de buurt van Apeldoorn lijkt ook wel op paintball. Toch zijn er aan aantal verschillen. Als u airsoft speelt in de buurt van Apeldoorn speelt u:

  • Met realistische replica’s
  • Met biologisch afbreekbare balletjes
  • Op grotere velden
  • Op een zo echt mogelijke simulatie

Tijdens airsoft in de buurt van Apeldoorn nemen twee teams het tegen elkaar op om een missie te volbrengen. Door de mooie uitrusting proberen wij de realiteit uit te drukken om het nog spannender te maken.

Spectaculaire ervaring met airsoft beschikbaar in de regio Apeldoorn

Wilt u ook een spectaculaire ervaring beleven? Kom dan airsoft spelen bij ons in de buurt van Apeldoorn. Tijdens het spel is het de bedoeling dat u zoveel mogelijk mensen raakt zodat deze af gaan en terug naar het begin moeten. Daarnaast heeft het als doel dat u de vlag van het andere team verovert. Dit allemaal in een spannende setting. Wilt u ervaren hoe airsoft eraan toe gaat? Kom dan kijken naar airsoft bij ons in de buurt van Apeldoorn. Met trots laten wij het spel aan u zien.

Airsoft aanbiedingen voor u en/of uw uitje in Apeldoorn

Voor het spelen van airsoft in de buurt van Apeldoorn is Realistic Sports & Leisures hét adres. Sinds 1987 is R.S. & L. het eerste bedrijf dat zich op professionele wijze met de sport bezighoudt. Met een maximale capaciteit van 500 personen zijn wij inmiddels één van de grootste professionele organisaties op het gebied van paintball, lasergame en airsoft. Mede omdat dit dicht ligt bij de Paintball roots die het bedrijf heeft. De medewerkers hebben ook op die tak van sporten vele jaren ervaring van het spelen in binnen en buitenland. Voor het spelen van airsoft in de buurt van Apeldoorn hebben wij speciale aanbiedingen. Zo bieden wij de Tv Studio Aanbieding 1 - € 50,-pp en de Tv Studio Aanbieding 2 - € 60,-pp. Interesse in één van beide? Neem contact op. Ook bieden wij een pakket op maat.

Reserveer nu Neem contact op

Stel uw vraag

Airsoft | Apeldoorn

Ga jij het avontuur aan?

Paintball, Airsoft, Lasergame de sport bij uitstek om je eens uit te leven!  

200524-RSL-Airsoft-[banner-DEF]

Ervaren spelers als instructeurs

Georganiseerd door een team van specialisten die weten waar ze over praten. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke tournooien hebben gespeeld.

 

© Realistic Sports & Leisures