Ga jij het avontuur aan?

Reserveer nu
realistic-sports-and-leisures-ga-het-avontuur-aan

Airsoft indoor vlakbij Den Haag met replica’s van echte wapens

Airsoft indoor in de buurt van Den Haag met replica?s van echte wapensAltijd al eens een spel willen spelen met exacte replica’s van echte wapens? Is het winter en wilt u een leuke activiteiten dag organiseren? Kom dan naar Realistic Sports & Leisures om deel te nemen aan airsoft indoor in de buurt van Den Haag. Realistic Sports & Leisures is hét adres waar u airsoft indoor in de buurt van Den Haag kunt spelen. Wij beschikken over de benodigde certificaten om deze sport te mogen beoefenen. Speciaal voor uw bedrijf, familiedag of vriendenuitje kunnen wij airsoft indoor in de buurt van Den Haag aanbieden. Wilt u graag ervaren hoe deze schietsport is? Neem dan contact met ons op en reserveer een plekje. De simulatie van echte oorlogsvoering, het zo echt mogelijk benaderen van de werkelijkheid door gebruik te maken van uitrusting, wapens en tactiek. Dat is wat airsoft indoor in de buurt van Den Haag zo speciaal maakt. Wanneer u airsoft indoor in de buurt van Den Haag bij ons komt spelen bent u verzekerd dat zowel de accommodatie als de uitrusting aan de eisen voldoen die er gesteld worden. Daarnaast beschikken wij over kundig personeel die u graag uitleggen hoe deze schietsport werkt.

Wat is airsoft indoor en is dit beschikbaar in regio Den Haag?

Wilt u graag weten wat airsoft indoor bij ons in de buurt van Den Haag precies inhoudt? Dan lichten wij dit graag aan u toe. Airsoft indoor in de buurt van Den Haag is een schietsport waarbij er exacte replica’s van echte wapens worden gebruikt. Tijdens dit spel strijden twee teams tegen elkaar waarbij er tijdens het spel gebruik wordt gemaakt van kleine balletjes. Deze BB’s zijn kenmerkend voor airsoft indoor in de buurt van Den Haag. Graag laten wij het spel zo realistisch mogelijk zijn. Met een spannend terrein en parcours wordt het nog leuker.

Veiligheid tijdens airsoft indoor bij Realistic Sports & Leisures vlakbij Den Haag

Veiligheid tijdens airsoft indoor in de buurt van Den Haag is erg belangrijk. De kogels die uit de replica’s komen, kunnen met een vaart aankomen. Daarom is een veiligheidsbril verplicht. Daarnaast mag u:

  • Geen camouflage kleding dragen bij aankomst
  • Replica’s alleen op het terrein dragen
  • Geen alcohol nuttigen
  • Geen overtredingen maken
  • Niet te dichtbij schieten

Deze regels van airsoft indoor in de buurt van Den Haag lichten wij uiteraard aan u toe zodat u goed op de hoogte bent.

Begeleiding van Realistic Sports & Leisures gelegen vlakbij Den Haag

Wanneer u ervoor kiest om airsoft indoor in de buurt van Den Haag bij ons te komen spelen, wordt u begeleid door een specialistisch team. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke toernooien hebben gespeeld. Naast airsoft indoor in de buurt van Den Haag is het bedrijf ondertussen begonnen met het organiseren van Airsoft in 2013 en Lasergame 2015.

Reserveer nu Neem contact op

Stel uw vraag

Airsoft indoor | Den Haag

Ga jij het avontuur aan?

Paintball, Airsoft, Lasergame de sport bij uitstek om je eens uit te leven!  

200524-RSL-Airsoft-[banner-DEF]

Ervaren spelers als instructeurs

Georganiseerd door een team van specialisten die weten waar ze over praten. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke tournooien hebben gespeeld.

 

© Realistic Sports & Leisures