Airsoft indoor in de buurt van Hoofddorp met replica’s van echte wapens
Hoofddorp

Ervaar realistische schietsport bij Airsoft indoor met replica’s van echte wapens 

Altijd al gedroomd van het spelen van een spel met exacte replica's van echte wapens? Of wilt u een leuke activiteit organiseren tijdens de winter? Kom dan naar Realistic Sports & Leisures voor een onvergetelijke ervaring met airsoft indoor, vlakbij Hoofddorp. Onze faciliteit voldoet aan alle vereiste certificaten om deze sport te beoefenen. We bieden speciale arrangementen voor bedrijven, familie-uitjes of vriendengroepen. Ervaar de spanning van een levensechte oorlogsvoering, waarbij uitrusting, wapens en tactieken zorgen voor een unieke ervaring. Onze accommodatie en uitrusting zijn van topkwaliteit, en ons deskundige personeel staat klaar om u alles over deze schietsport te leren. 

Ontdek het avontuur van airsoft indoor in de buurt van Hoofddorp 

Benieuwd naar wat airsoft precies inhoudt? Laten we het u uitleggen. Airsoft indoor is een spannende schietsport waarbij exacte replica's van echte wapens worden gebruikt. Tijdens het spel strijden twee teams tegen elkaar, waarbij kleine balletjes, bekend als BB's, worden gebruikt als munitie. Ons doel is om het spel zo realistisch mogelijk te maken, met uitdagende terreinen en parcoursen voor nog meer plezier. 

Prioriteit voor veiligheid bij Realistic Sports & Leisures  

Veiligheid staat voorop tijdens airsoft indoor in de buurt van Hoofddorp. De kogels afgevuurd door de replica's kunnen met hoge snelheid aankomen. Daarom is het dragen van een veiligheidsbril verplicht. We hebben ook enkele belangrijke regels om de veiligheid te waarborgen: 

  • Camouflagekleding is niet toegestaan bij aankomst
  • Replica's mogen alleen op het terrein worden gedragen
  • Het nuttigen van alcohol is niet toegestaan
  • Overtredingen worden niet getolereerd
  • Schiet niet op korte afstand

We zorgen ervoor dat u grondig op de hoogte bent van deze regels voordat u begint. 

Deskundige begeleiding door Realistic Sports & Leisures 

Bij Realistic Sports & Leisures, gelegen nabij Hoofddorp, wordt u begeleid door een team van specialisten. Al onze instructeurs zijn ervaren spelers, sommigen hebben zelfs deelgenomen aan belangrijke toernooien over de hele wereld. Naast airsoft indoor hebben we ook ruime ervaring in het organiseren van Airsoft sinds 2013 en Lasergame sinds 2015. 

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
Laat uw reactie achter
Tekst naw

Tel: 020 - 683 64 74 | GSM: 06 - 551 315 62 | E-mail: info@outdoor-paintball.nl

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
.