Ga jij het avontuur aan?

Reserveer nu
realistic-sports-and-leisures-ga-het-avontuur-aan

Paintball kinderfeestje vlakbij Den Haag met een kindvriendelijke uitrusting

Paintball kinderfeestje in de buurt van Den Haag met een passende kindvriendelijke uitrusting

Is uw kind binnenkort jarig? Wilt u graag een paintball kinderfeestje organiseren in de buurt van Den Haag? Maak dan direct uw reservering bij Realistic Sports & Leisures, hét adres voor een paintball kinderfeestje in de buurt van Den Haag en omgeving. Realistic Sports & Leisures heeft een groot lasergame, paintball en airsoft terrein waar u terecht kunt voor het organiseren van een paintball kinderfeestje in de buurt van Den Haag. Voor deze gelegenheid hebben wij natuurlijk een aangepast programma zodat zelfs de jongste gasten mee kunnen doen aan deze geweldige activiteit. Realistic Sports & Leisures beschikt over zowel indoor als outdoor terreinen waar er paintball kinderfeestjes georganiseerd kunnen worden in de buurt van Den Haag. Hier kunnen de kinderen zich een hele middag vermaken. Het terrein is opgezet met leuke en spannende elementen waar de kinderen zich achter kunnen verstoppen en zich helemaal kunnen uitleven. Een paintball kinderfeestje bij Realistic Sports & Leisures in de buurt van Den Haag is erg spannend en leuk voor alle leeftijden. Informeer naar de prijzen en beschikbaarheid.

Paintball kinderfeestje vanaf 8 jaar beschikbaar vlakbij Den Haag

Als u een paintball kinderfeestje wilt organiseren in de buurt van Den Haag kan dit bij ons vanaf 8 jaar. Speciaal voor een paintball kinderfeestje in de buurt van Den Haag hebben wij een paintball kinderarrangement. Dit bestaat uit speciale:

  • Paintballpistolen
  • Uitrusting
  • Paintballs

Tijdens een paintball kinderfeestje in de buurt van Den Haag wordt het spel wel hetzelfde als bij volwassenen gespeeld. Afhankelijk van uw wensen kunnen de kinderen kiezen uit: pak de vlag, verover het ford, bescherm de jarige enz. Welk spel ze ook kiezen, het is allemaal niet gevaarlijk.

Veiligheid tijdens een paintball kinderfeestje in de regio Den Haag

Veiligheid staat natuurlijk voorop tijdens een paintball kinderfeestje in de buurt van Den Haag. Speciaal voor kids vanaf 8 jaar organiseren wij leuke paintball middagjes waarbij de kids kunnen ervaren wat dit leuke spel is. Bij paintball voor kinderen krijgt iedereen voor de veiligheid een overall aan en een masker op. Om blauwe plekken te voorkomen wordt er gebruik gemaakt van een kinder paintball geweer dat voorzien is van een lagere druk en andere paintballs.

Vlag veroveren bij paintball kinderfeestje vlakbij Den Haag

Tijdens een paintball kinderfeestje in de buurt van Den Haag is het de bedoeling dat de kinderen elkaars vlag veroveren. Dit gebeurt uiteraard op een leuke manier. Bij de meeste paintball games moet je elkaars vlag veroveren, of een persoon naar de andere kant van het terrein krijgen, maar als je zelf ideeën hebt mag je die ook vertellen. Wij doen er alles aan om het paintball kinderfeestje in de buurt van Den Haag zo leuk mogelijk te maken.

Reserveer nu Neem contact op

Stel uw vraag

Paintball kinderfeestje | Den Haag

Ga jij het avontuur aan?

Paintball, Airsoft, Lasergame de sport bij uitstek om je eens uit te leven!  

200524-RSL-Airsoft-[banner-DEF]

Ervaren spelers als instructeurs

Georganiseerd door een team van specialisten die weten waar ze over praten. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke tournooien hebben gespeeld.

 

© Realistic Sports & Leisures