Ga jij het avontuur aan?

Reserveer nu
realistic-sports-and-leisures-ga-het-avontuur-aan

Lasergamen vlakbij Den Haag met professionele begeleiding

Lasergamen in de buurt van Den Haag met professionele begeleiding en veilige materialenWilt u binnenkort een leuk kinderfeestje organiseren? Of zoekt u een leuk spel tijdens een vrijgezellenfeest? Kom dan lasergamen in de buurt van Den Haag bij Realistic Sports & Leisures. Realistic Sports & Leisures is al vele Jaren hét bedrijf dat zich met sporten zoals lasergamen in de buurt van Den Haag bezig houdt. Door de jaren heen zijn wij inmiddels uitgegroeid tot hét adres waar u kunt lasergamen in de buurt van Den Haag en op meerdere plekken. Wilt u graag een spannend teamspel spelen om te werken aan de teambuilding binnen uw bedrijf? Of uw kinderen verassen met een spannend spel met professionele begeleiding en veilige materialen? Kom dan lasergamen in de buurt van Den Haag bij Realistic Sports & Leisures. Bij ons krijgt u een veilig pak aan met een speciale lasergun. Hiermee is het de bedoeling dat u zoveel mogelijk andere spelers in het veld raakt. Geen blauwe plekken of harde klappen, lasergamen in de buurt van Den Haag is hierdoor leuk voor jong en oud. Wilt u graag lasergamen in de buurt van Den Haag? Bekijk dan snel de beschikbaarheid en maak een reservering.

Wat is Lasergamen en is dit beschikbaar in regio Den Haag?

Lasergamen bij Realistic Sports & Leisures in de buurt van Den Haag zorgt voor spanning en sensatie. Tijdens lasergamen in de buurt van Den Haag ga je gewapend met een lasergun en vest door het bos om tegenstanders te zoeken. Voorheen werd lasergamen vooral gedaan in de buurt van Den Haag in een donkere ruimte. Wij maken het nog leuker door te lasergamen in het bos in de buurt van Den Haag. Voordat het spel wordt gespeeld krijgt u uiteraard duidelijke instructies door onze professionele instructeur. Na het spel ontvangt ieder team een score kaart waar zowel de teamscore als de individuele score op getoond wordt.

Lasergamen speciaal voor kinderen uit de regio Den Haag

Ook kinderen kunnen bij ons lasergamen in de buurt van Den Haag. Speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar hebben we een lasergame pakket met lasergamepistolen die geschikt zijn voor kinderen. Door dit in combinatie met de professionele begeleiding is het spel absoluut niet gevaarlijk. Lasergamen voor kinderen in de buurt van Den Haag is ook wel:

  • Tikkertje
  • Cowboytje
  • Krijgertje

Of een andere leuke naam die de kinderen het geven. Wilt u een leuk kinderfeestje organiseren? Kom dan lasergamen bij ons in de buurt van Den Haag.

Lasergamen vlakbij Den Haag prijzen en reserveren

Bent u benieuwd wat lasergamen in de buurt van Den Haag kost? Bekijk dan de prijzen van lasergamen in de buurt van Den Haag op onze website. De prijzen voor lasergamen in de buurt van Den Haag zijn afhankelijk van de aantallen en de leeftijd van de personen. Tevens kunt u het pakket voor lasergamen in de buurt van Den Haag uitbreiden met het uitpakken van cadeaus en het eten van taart. Neem contact op en maak uw reservering voor lasergamen in de buurt van Den Haag.

Reserveer nu Neem contact op

Stel uw vraag

Lasergamen | Den Haag

Ga jij het avontuur aan?

Paintball, Airsoft, Lasergame de sport bij uitstek om je eens uit te leven!  

200524-RSL-Airsoft-[banner-DEF]

Ervaren spelers als instructeurs

Georganiseerd door een team van specialisten die weten waar ze over praten. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke tournooien hebben gespeeld.

 

© Realistic Sports & Leisures