Ga jij het avontuur aan?

Reserveer nu
realistic-sports-and-leisures-ga-het-avontuur-aan

Airsoft outdoor vlakbij Amsterdam voor spanning en sensatie!

Airsoft outdoor in de buurt van Amsterdam voor spanning, sensatie en actieAltijd al eens airsoft outdoor willen spelen in de buurt van Amsterdam? Dan is dit uw kans. Sinds een aantal jaar biedt Realistic Sports & Leisures u de mogelijkheid om airsoft outdoor te spelen in de buurt van Amsterdam. Gaat u binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren? Houden u en uw vrienden van sensatie, spanning en actie? Dan is airsoft outdoor in de buurt van Amsterdam beslist iets voor u. Airsoft outdoor in de buurt van Amsterdam lijkt op paintball. Tijdens airsoft outdoor in de buurt van Amsterdam wordt er geen gebruik gemaakt van verfballetjes maar van biologisch afbreekbare bb`s (kleine balletjes). Deze maken het spel nog spannender. Daarnaast wordt deze militaire sport gespeelt met realistische replica`s. Altijd al eens mee willen doen aan een militaire sport? Een dag of middag als militair actie voeren? Grijp dan uw kans en reserveer airsoft outdoor in de buurt van Amsterdam. Wij laten u een spannende dag beleven. Dit kan met uw:?

  • Vrienden
  • Familie
  • Collega’s
  • Kennissen

Houdt u van sportiviteit en actie? Kom dan airsoft outdoor spelen in de buurt van Amsterdam.

Wat houdt airsoft outdoor in en kan ik dit spelen ergens vlakbij Amsterdam?

Misschien heeft u weleens van airsoft outdoor in de buurt van Amsterdam gehoord. Maar wat houdt dit precies in? Wij kunnen het u uitleggen. Airsoft outdoor in de buurt van Amsterdam is een militaire sport die wordt gespeeld met realistische replica`s. Uit deze realistische replica`s kunt u schieten met kleine balletjes die biologisch afbreekbaar zijn. Als u een ander raakt met deze balletjes moet deze naar een respawn of een medic. Hier moet de geraakte persoon het spel weer in.

Speelveld airsoft outdoor vlakbij Amsterdam

Daarnaast wordt het airsoft outdoor spel in de buurt van Amsterdam op een groot terrein gespeeld. Dit terrein wordt ingericht met medic`s, snipers, engineers en zo verder om het spel nog realistischer te maken. Wilt u dit spannende spel ervaren? Maak dan een afspraak. Een open dag duurt ook vaak 8-10 uur en er zijn ook hele weekeinden die doorlopen. Sommige verhaallijnen lopen elke week door en worden steeds verder uitgebreid. Realistic Sports & Leisures biedt u de mogelijkheid om te ontdekken wat airsoft outdoor is in de buurt van Amsterdam.

Capaciteit airsoft outdoor in de regio Amsterdam

Voor airsoft outdoor in de buurt van Amsterdam bieden wij een maximale capaciteit van 500 personen. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste professionele organisaties op het gebied van airsoft outdoor in de buurt van Amsterdam. Naast airsoft outdoor in de buurt van Amsterdam kunt u bij ons terecht voor paintball en lasergamen. Bekijk gerust onze website.

Reserveer nu Neem contact op

Stel uw vraag

Airsoft outdoor | Amsterdam

Ga jij het avontuur aan?

Paintball, Airsoft, Lasergame de sport bij uitstek om je eens uit te leven!  

200524-RSL-Airsoft-[banner-DEF]

Ervaren spelers als instructeurs

Georganiseerd door een team van specialisten die weten waar ze over praten. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke tournooien hebben gespeeld.

 

© Realistic Sports & Leisures