Airsoft outdoor in de buurt van Zwanenburg voor spanning, sensatie en actie
Zwanenburg

Airsoft outdoor vlakbij Zwanenburg voor spanning en sensatie!

Altijd al eens airsoft outdoor willen spelen in de buurt van Zwanenburg? Dan is dit uw kans. Sinds een aantal jaar biedt Realistic Sports & Leisures u de mogelijkheid om airsoft outdoor te spelen in de buurt van Zwanenburg. Gaat u binnenkort een vrijgezellenfeest organiseren? Houden u en uw vrienden van sensatie, spanning en actie? Dan is airsoft outdoor in de buurt van Zwanenburg beslist iets voor u. Airsoft outdoor in de buurt van Zwanenburg lijkt op paintball. Tijdens airsoft outdoor in de buurt van Zwanenburg wordt er geen gebruik gemaakt van verfballetjes maar van biologisch afbreekbare bb`s (kleine balletjes). Deze maken het spel nog spannender. Daarnaast wordt deze militaire sport gespeelt met realistische replica`s. Altijd al eens mee willen doen aan een militaire sport? Een dag of middag als militair actie voeren? Grijp dan uw kans en reserveer airsoft outdoor in de buurt van Zwanenburg. Wij laten u een spannende dag beleven. Dit kan met uw:‚Äč

  • Vrienden
  • Familie
  • Collega’s
  • Kennissen

Houdt u van sportiviteit en actie? Kom dan airsoft outdoor spelen in de buurt van Zwanenburg.

Wat houdt airsoft outdoor in en kan ik dit spelen ergens vlakbij Zwanenburg?

Misschien heeft u weleens van airsoft outdoor in de buurt van Zwanenburg gehoord. Maar wat houdt dit precies in? Wij kunnen het u uitleggen. Airsoft outdoor in de buurt van Zwanenburg is een militaire sport die wordt gespeeld met realistische replica`s. Uit deze realistische replica`s kunt u schieten met kleine balletjes die biologisch afbreekbaar zijn. Als u een ander raakt met deze balletjes moet deze naar een respawn of een medic. Hier moet de geraakte persoon het spel weer in.

Speelveld airsoft outdoor vlakbij Zwanenburg

Daarnaast wordt het airsoft outdoor spel in de buurt van Zwanenburg op een groot terrein gespeeld. Dit terrein wordt ingericht met medic`s, snipers, engineers en zo verder om het spel nog realistischer te maken. Wilt u dit spannende spel ervaren? Maak dan een afspraak. Een open dag duurt ook vaak 8-10 uur en er zijn ook hele weekeinden die doorlopen. Sommige verhaallijnen lopen elke week door en worden steeds verder uitgebreid. Realistic Sports & Leisures biedt u de mogelijkheid om te ontdekken wat airsoft outdoor is in de buurt van Zwanenburg.

Capaciteit airsoft outdoor in de regio Zwanenburg

Voor airsoft outdoor in de buurt van Zwanenburg bieden wij een maximale capaciteit van 500 personen. Hierdoor zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste professionele organisaties op het gebied van airsoft outdoor in de buurt van Zwanenburg. Naast airsoft outdoor in de buurt van Zwanenburg kunt u bij ons terecht voor paintball en lasergamen. Bekijk gerust onze website.

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
Laat uw reactie achter
Tekst naw

Tel: 020 - 683 64 74 | GSM: 06 - 551 315 62 | E-mail: info@outdoor-paintball.nl

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
.