Ga jij het avontuur aan?

Reserveer nu
realistic-sports-and-leisures-ga-het-avontuur-aan

Vrijgezellenfeest houden vlakbij Assendelft

Vrijgezellenfeest in de buurt van Assendelft met een flinke dosis humor en sportiviteit

Gaat een vriend binnenkort trouwen? Wilt u een leuk vrijgezellenfeest organiseren in de buurt van Assendelft? Houden u en uw vrienden van actie, spanning en sport? Kom dan naar Realistic Sports & Leisures voor een leuke middag. Sinds 1987 is R.S. & L. het eerste bedrijf dat zich op professionele wijze met de sport bezighoudt. Bij ons kunt u perfect een vrijgezellenfeest organiseren in de buurt van Assendelft. Met een maximale capaciteit van 500 personen zijn wij inmiddels een van de grootste professionele organisaties op het gebied van paintball, lasergame en airsoft. Altijd al eens willen paintballen? Dan is een vrijgezellenfeest in de buurt van Assendelft een unieke gelegenheid om dit te doen. Tijdens een vrijgezellenfeest in de buurt van Assendelft is een flinke dosis humor en sportiviteit van belang. Wanneer u uw vrijgezellenfeest in de buurt van Assendelft bij ons viert dan bent u verzekerd van goede begeleiding. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke toernooien hebben gespeeld. Zij kunnen hun kennis en ervaring overbrengen tijdens uw vrijgezellenfeest in de buurt van Assendelft.

Paintball tijdens uw vrijgezellenfeest in de buurt van Assendelft

Gaat u met een groep vrienden uw vrijgezellenfeest vieren in de buurt van Assendelft? Zou u graag willen paintballen? Dan kunt u dit bij ons doen. Paintball is het leukste spel dat u kan spelen tijdens uw vrijgezellenfeest in de buurt van Assendelft. Dit spel is een non contact actiesport waarbij er twee teams tegen elkaar strijden. Deze twee teams proberen elkaars vlag te veroveren. Het is de bedoeling dat deze naar de eigen basis wordt gebracht zonder dat uw eigen vlag gepakt is. Tijdens uw vrijgezellenfeest in de buurt van Assendelft houdt u zich dus bezig met verdedigen en aanvallen. Ondertussen kunt u uw tegenstander uitschakelen met een verfgeweer.

Op zoek naar een activiteit voor het vrijgezellenfeest in de regio Assendelft?

Waarom zou u kiezen voor paintball tijdens uw vrijgezellenfeest in de buurt van Assendelft? Paintball is:

  • Spannend
  • Actief
  • Grappig
  • Een leuk avontuur
  • Zowel buiten als binnen te spelen

Tijdens het vrijgezellenfeest in de buurt van Assendelft wordt het spel geleid door een echte marshall, oftewel scheidsrechter. Als het fluitsignaal gaat kunnen de aanvallers op weg en de verdedigers van het team posities innemen. Hier lopen de spanningen op.

Actie met een vrijgezellenfeest vlakbij Assendelft?

Zijn er van die dagen dat u uw vrienden wel kunt schieten? Vier dan uw vrijgezellenfeest in de buurt van Assendelft bij Realistic Sports & Leisures. Realistic Sports & Leisures is het adres voor het vieren van een vrijgezellenfeest in de buurt van Assendelft. Reserveer nu.

Reserveer nu Neem contact op

Stel uw vraag

Vrijgezellenfeest organiseren | Assendelft

Ga jij het avontuur aan?

Paintball, Airsoft, Lasergame de sport bij uitstek om je eens uit te leven!  

200524-RSL-Airsoft-[banner-DEF]

Ervaren spelers als instructeurs

Georganiseerd door een team van specialisten die weten waar ze over praten. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke tournooien hebben gespeeld.

 

© Realistic Sports & Leisures