Paintball in de buurt van Kreileroord voor jong en oud
Kreileroord

Paintball vlakbij Kreileroord voor jong en oud

Wilt u een onvergetelijke dag vol spanning en avontuur beleven met uw collega’s, vrienden of familie? Doe dan mee aan het paintball spel in de buurt van Kreileroord bij Realistic Sports & Leisures. Realistic Sports & Leisures houdt zich al sinds 1987 bezig met sport en paintball in de buurt van Kreileroord en omgeving. Inmiddels staan wij bekend als professionele organisatie en hét adres voor paintball in de buurt van Kreileroord. Ook wanneer u een groot bedrijf hebt of een grote familie kunt u bij ons terecht voor paintball in de buurt van Kreileroord. Met een maximale capaciteit van 500 personen zijn wij inmiddels een van de grootste professionele organisaties op het gebied van paintball in de buurt van Kreileroord. Naast paintball in de buurt van Kreileroord kunt u bij ons terecht voor lasergame en airsoft. Als u bij ons langs komt voor paintball in de buurt van Kreileroord bent u verzekerd van professionele begeleiding. Ons team bestaat uit specialisten en ervaren instructeurs die ervaring hebben met het spelen van toernooien. Graag brengen wij deze kennis over om paintball nog leuker te maken.

Spelregels van Paintball bij Realistic Sports & Leisures vlakbij Kreileroord

Tijdens paintball bij ons in de buurt van Kreileroord spelen er twee teams tegen elkaar. Ieder persoon van een team is uitgerust met een verfpistool en probeert tijdens paintball de vlag van elkaar te veroveren. Elk team heeft namelijk een eigen vlag tijdens paintball in de buurt van Kreileroord. Tijdens paintball in de buurt van Kreileroord is het de bedoeling dat je de vlag van het andere team op je eigen kamp brengt. Onderweg kun je je tegenstanders uitschakelen met het verfgeweer. Wanneer je een tegenstander raakt is deze af en moet deze persoon terug naar het basiskamp. Daarnaast is het belangrijk dat de eigen vlag nog staat.

Paintball geschikt voor iedereen uit de regio Kreileroord

Paintball bij Realistic Sports & Leisures in de buurt van Kreileroord kan door verschillende personen gespeelt worden. Wij richten de groepen als volgt in:

  • Kids 8 t/m 12
  • Junior 13 t/m 18
  • Senior 18 +

Speciaal voor deze leeftijdsgroepen organiseren wij een paintball competitie in de buurt van Kreileroord.

Paintball met een echte marshall beschikbaar vlakbij Kreileroord

Paintball in de buurt van Kreileroord wordt gestart door een echte marshall. Door deze marshall wordt het team naar de basis gebracht in het veld. Bij het fluitsignaal kan het paintball spel in de buurt van Kreileroord beginnen. Wilt u ook dit spannende spel spelen met vrienden of collega’s? Houdt u van actie, spanning en bewegen? Reserveer dan een paintball uitje bij Realistic Sports & Leisures in de buurt van Kreileroord. Een paintball uitje in de buurt van Kreileroord is een uitje waar u het over een aantal jaren nog over zult hebben.

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
Laat uw reactie achter
Tekst naw

Tel: 020 - 683 64 74 | GSM: 06 - 551 315 62 | E-mail: info@outdoor-paintball.nl

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
.