Paintball outdoor in de buurt van Petten met kleine en grote groepen
Petten

Paintball outdoor in de buurt van Petten met kleine en grote groepen

Zoekt u hét adres voor paintball outdoor in de buurt van Petten? Bekijk dan naar de beschikbaarheid en maak een reservering voor paintball outdoor in de buurt van Petten bij Realistic Sports & Leisures. Realistic Sports & Leisures is hét adres voor paintball outdoor van Petten en omgeving en beschikt over meerdere locaties. Bij ons treft u een groot en overzichtelijk veld waar u met zowel grote als kleine groepen kunt paintballen. Door de inrichting van het paintball veld wordt het bijna realistisch gemaakt. Naast de prachtige en spannende inrichting van het veld is het veilig. Realistic Sports & Leisures biedt dé leukste en spectaculairste velden van de omgeving Petten waar u en uw vrienden of collega’s zich kunnen uitleven. Als u kiest voor paintball outdoor in de buurt van Petten zorgen we dat jullie een onvergetelijke dag beleven. Met verrassende arrangementen kunt u het pakket zelf uitbreiden. Kortom, bij Realistic Sports & Leisures bent u verzekerd van:

  • Professionele begeleiding
  • Mooie accommodatie
  • Veilige spullen
  • Een onvergetelijke dag

Met een speciale verfpistool maken wij paintball outdoor in de buurt van Petten net echt.

Paintball outdoor terrein vlakbij Petten

Paintball outdoor bij Realistic Sports & Leisures in de buurt van Petten is een geweldig avontuur om te doen. Paintball outdoor in de buurt van Petten kan met familie, vrienden, collega’s of tijdens een ander uitje. Wij beschikken over een prachtig terrein waar paintball outdoor in de buurt van Petten gespeeld kan worden. Hier kunt u zich perfect verstoppen en tijgeren om het nog spannender te maken. Ons terrein is gemaakt voor echte bikkels die het geweldig vinden om mee te doen aan paintball outdoor in de buurt van Petten.

Paintball outdoor spel in de omgeving van Petten

Heeft u weleens van paintball outdoor gehoord in de buurt van Petten? Benieuwd wat dit inhoudt? Bekijk dan onze website. Hier leggen wij in het kort uit wat paintball outdoor inhoudt in de buurt van Petten. Tijdens paintball outdoor in de buurt van Petten worden u en uw vrienden of familie in twee teams verdeeld. De twee teams hebben een eigen kamp en vlag. Het is de bedoeling dat de vlag van het andere team veroverd wordt. Tijdens het veroveren kunnen jullie elkaar beschieten met de verfgeweren.

Waarom Realistic Sports & Leisures gelegen in de regio Petten?

Als u graag paintball outdoor wilt spelen in de buurt van Petten kunt u het beste terecht bij Realistic Sports & Leisures. Realistic Sports & Leisures is sinds 1987 bezig met deze sport. Met een maximale capaciteit van 500 personen zijn wij de locatie voor paintball outdoor in de buurt van Petten. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke toernooien hebben gespeeld. Tijdens paintball outdoor in de buurt van Petten kunt u dus veel tips en trucs leren.

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
Laat uw reactie achter
Tekst naw

Tel: 020 - 683 64 74 | GSM: 06 - 551 315 62 | E-mail: info@outdoor-paintball.nl

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
.