Ga jij het avontuur aan?

Reserveer nu
realistic-sports-and-leisures-ga-het-avontuur-aan

Paintball indoor vlakbij Haarlem voor spelen tijdens alle seizoenen

Paintball indoor in de buurt van Haarlem tijdens alle seizoenen in het jaar

Altijd al eens willen paintballen? Graag in de winter een uitje organiseren met uw team? Kom dan naar Realistic Sports & Leisures, hét adres voor paintball indoor in de buurt van Haarlem. Realistic Sports & Leisures biedt u een unieke ruimte voor paintball indoor in de buurt van Haarlem waar u zich kunt verstoppen zodat u de tegenstander te slim af kunt zijn. Wilt u graag een vrijgezellenfeest organiseren? Een kinderfeestje geven? Of een teamuitje organiseren met uw personeel? Wij zorgen voor een professionele begeleiding tijdens paintball indoor in de buurt van Haarlem. Bij ons werkt namelijk een team van specialisten die weten waar ze over praten. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke toernooien hebben gespeeld. Bent u op zoek naar spanning en sensatie? Dan is paintball indoor in de buurt van Haarlem beslist iets voor u. Wij zijn een paintball indoor in de buurt van Haarlem met een prachtig speelveld. Naast paintball indoor in de buurt van Haarlem kunt u bij ons terecht voor lasergamen en airsoft.

Avontuurlijk en spannend paintball indoor beschikbaar vlakbij Haarlem

Paintball indoor in de buurt van Haarlem is spannend en avontuurlijk. Wilt u ook binnen stappen in deze spannende en avontuurlijke wereld van paintball indoor in de buurt van Haarlem? Reserveer dan direct. Wij beschikken over speciale speelvelden waar paintball indoor in de buurt van Haarlem gespeeld kan worden. Tijdens paintball indoor in de buurt van Haarlem is alles overdekt zodat u niet afhankelijk bent van het weer. Gedurende het hele jaar kunt u dit spel bij ons komen spelen. Wilt u naast paintball indoor in de buurt van Haarlem nog andere spellen spelen? Bij ons kunt u terecht voor:

Sinds 1987 is R.S. & L. het eerste bedrijf dat zich op professionele wijze met de sport bezighoudt. Begonnen als klein bedrijfje zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een volwassen organisatie met meerdere locaties waar u deze spellen kunt spelen.

Paintball indoor is voor iedereen, ook uit Haarlem!

Paintball indoor in de buurt van Haarlem is geschikt voor jong en oud. Wilt u een vrijgezellenfeest organiseren? Of juist een bedrijfsuitje? Door onze arrangementen en mogelijkheden kunt u voor diverse gelegenheden bij ons terecht voor paintball indoor in de buurt van Haarlem. Tijdens dit spel wordt u ingedeeld in twee teams. In dit team gaat u de vlag van het andere team proberen te veroveren. Doel van het spel is de vlag van de tegenstander te veroveren en terug te brengen naar de eigen vlagbasis. Terwijl je ervoor zorgt dat je eigen vlag er ook nog staat. Daarnaast kan er tijdens paintball indoor in de buurt van Haarlem op u geschoten worden met een verfpistool.

Paintball indoor reserveren?

Wilt u graag deelnemen aan het paintball indoor spel in de buurt van Haarlem? Reserveer dan direct om zeker te zijn van de beschikbaarheid. Op onze website kunt u de prijzen zien.

Reserveer nu Neem contact op

Stel uw vraag

Paintball indoor | Haarlem

Ga jij het avontuur aan?

Paintball, Airsoft, Lasergame de sport bij uitstek om je eens uit te leven!  

200524-RSL-Airsoft-[banner-DEF]

Ervaren spelers als instructeurs

Georganiseerd door een team van specialisten die weten waar ze over praten. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke tournooien hebben gespeeld.

 

© Realistic Sports & Leisures