Paintball indoor in de buurt van Castricum tijdens alle seizoenen in het jaar
Castricum

Paintball indoor vlakbij Castricum voor spelen tijdens alle seizoenen

Altijd al eens willen paintballen? Graag in de winter een uitje organiseren met uw team? Kom dan naar Realistic Sports & Leisures, hét adres voor paintball indoor in de buurt van Castricum. Realistic Sports & Leisures biedt u een unieke ruimte voor paintball indoor in de buurt van Castricum waar u zich kunt verstoppen zodat u de tegenstander te slim af kunt zijn. Wilt u graag een vrijgezellenfeest organiseren? Een kinderfeestje geven? Of een teamuitje organiseren met uw personeel? Wij zorgen voor een professionele begeleiding tijdens paintball indoor in de buurt van Castricum. Bij ons werkt namelijk een team van specialisten die weten waar ze over praten. Alle instructeurs zijn ervaren spelers, waarvan sommigen zelfs, over de hele wereld, belangrijke toernooien hebben gespeeld. Bent u op zoek naar spanning en sensatie? Dan is paintball indoor in de buurt van Castricum beslist iets voor u. Wij zijn een paintball indoor in de buurt van Castricum met een prachtig speelveld. Naast paintball indoor in de buurt van Castricum kunt u bij ons terecht voor lasergamen en airsoft.

Avontuurlijk en spannend paintball indoor beschikbaar vlakbij Castricum

Paintball indoor in de buurt van Castricum is spannend en avontuurlijk. Wilt u ook binnen stappen in deze spannende en avontuurlijke wereld van paintball indoor in de buurt van Castricum? Reserveer dan direct. Wij beschikken over speciale speelvelden waar paintball indoor in de buurt van Castricum gespeeld kan worden. Tijdens paintball indoor in de buurt van Castricum is alles overdekt zodat u niet afhankelijk bent van het weer. Gedurende het hele jaar kunt u dit spel bij ons komen spelen. Wilt u naast paintball indoor in de buurt van Castricum nog andere spellen spelen? Bij ons kunt u terecht voor:

Sinds 1987 is R.S. & L. het eerste bedrijf dat zich op professionele wijze met de sport bezighoudt. Begonnen als klein bedrijfje zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een volwassen organisatie met meerdere locaties waar u deze spellen kunt spelen.

Paintball indoor is voor iedereen, ook uit Castricum!

Paintball indoor in de buurt van Castricum is geschikt voor jong en oud. Wilt u een vrijgezellenfeest organiseren? Of juist een bedrijfsuitje? Door onze arrangementen en mogelijkheden kunt u voor diverse gelegenheden bij ons terecht voor paintball indoor in de buurt van Castricum. Tijdens dit spel wordt u ingedeeld in twee teams. In dit team gaat u de vlag van het andere team proberen te veroveren. Doel van het spel is de vlag van de tegenstander te veroveren en terug te brengen naar de eigen vlagbasis. Terwijl je ervoor zorgt dat je eigen vlag er ook nog staat. Daarnaast kan er tijdens paintball indoor in de buurt van Castricum op u geschoten worden met een verfpistool.

Paintball indoor reserveren?

Wilt u graag deelnemen aan het paintball indoor spel in de buurt van Castricum? Reserveer dan direct om zeker te zijn van de beschikbaarheid. Op onze website kunt u de prijzen zien.

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
Laat uw reactie achter
Tekst naw

Tel: 020 - 683 64 74 | GSM: 06 - 551 315 62 | E-mail: info@outdoor-paintball.nl

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
.