Lasergamen in de buurt van Zaandijk met professionele begeleiding en veilige materialen
Zaandijk

Lasergamen vlakbij Zaandijk met professionele begeleiding

Wilt u binnenkort een leuk kinderfeestje organiseren? Of zoekt u een leuk spel tijdens een vrijgezellenfeest? Kom dan lasergamen in de buurt van Zaandijk bij Realistic Sports & Leisures. Realistic Sports & Leisures is al vele Jaren hét bedrijf dat zich met sporten zoals lasergamen in de buurt van Zaandijk bezig houdt. Door de jaren heen zijn wij inmiddels uitgegroeid tot hét adres waar u kunt lasergamen in de buurt van Zaandijk en op meerdere plekken. Wilt u graag een spannend teamspel spelen om te werken aan de teambuilding binnen uw bedrijf? Of uw kinderen verassen met een spannend spel met professionele begeleiding en veilige materialen? Kom dan lasergamen in de buurt van Zaandijk bij Realistic Sports & Leisures. Bij ons krijgt u een veilig pak aan met een speciale lasergun. Hiermee is het de bedoeling dat u zoveel mogelijk andere spelers in het veld raakt. Geen blauwe plekken of harde klappen, lasergamen in de buurt van Zaandijk is hierdoor leuk voor jong en oud. Wilt u graag lasergamen in de buurt van Zaandijk? Bekijk dan snel de beschikbaarheid en maak een reservering.

Wat is Lasergamen en is dit beschikbaar in regio Zaandijk?

Lasergamen bij Realistic Sports & Leisures in de buurt van Zaandijk zorgt voor spanning en sensatie. Tijdens lasergamen in de buurt van Zaandijk ga je gewapend met een lasergun en vest door het bos om tegenstanders te zoeken. Voorheen werd lasergamen vooral gedaan in de buurt van Zaandijk in een donkere ruimte. Wij maken het nog leuker door te lasergamen in het bos in de buurt van Zaandijk. Voordat het spel wordt gespeeld krijgt u uiteraard duidelijke instructies door onze professionele instructeur. Na het spel ontvangt ieder team een score kaart waar zowel de teamscore als de individuele score op getoond wordt.

Lasergamen speciaal voor kinderen uit de regio Zaandijk

Ook kinderen kunnen bij ons lasergamen in de buurt van Zaandijk. Speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar hebben we een lasergame pakket met lasergamepistolen die geschikt zijn voor kinderen. Door dit in combinatie met de professionele begeleiding is het spel absoluut niet gevaarlijk. Lasergamen voor kinderen in de buurt van Zaandijk is ook wel:

  • Tikkertje
  • Cowboytje
  • Krijgertje

Of een andere leuke naam die de kinderen het geven. Wilt u een leuk kinderfeestje organiseren? Kom dan lasergamen bij ons in de buurt van Zaandijk.

Lasergamen vlakbij Zaandijk prijzen en reserveren

Bent u benieuwd wat lasergamen in de buurt van Zaandijk kost? Bekijk dan de prijzen van lasergamen in de buurt van Zaandijk op onze website. De prijzen voor lasergamen in de buurt van Zaandijk zijn afhankelijk van de aantallen en de leeftijd van de personen. Tevens kunt u het pakket voor lasergamen in de buurt van Zaandijk uitbreiden met het uitpakken van cadeaus en het eten van taart. Neem contact op en maak uw reservering voor lasergamen in de buurt van Zaandijk.

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
Laat uw reactie achter
Tekst naw

Tel: 020 - 683 64 74 | GSM: 06 - 551 315 62 | E-mail: info@outdoor-paintball.nl

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
.