Lasergamen in de buurt van Venhuizen met professionele begeleiding en veilige materialen
Venhuizen

Lasergamen vlakbij Venhuizen met professionele begeleiding

Wilt u binnenkort een leuk kinderfeestje organiseren? Of zoekt u een leuk spel tijdens een vrijgezellenfeest? Kom dan lasergamen in de buurt van Venhuizen bij Realistic Sports & Leisures. Realistic Sports & Leisures is al vele Jaren hét bedrijf dat zich met sporten zoals lasergamen in de buurt van Venhuizen bezig houdt. Door de jaren heen zijn wij inmiddels uitgegroeid tot hét adres waar u kunt lasergamen in de buurt van Venhuizen en op meerdere plekken. Wilt u graag een spannend teamspel spelen om te werken aan de teambuilding binnen uw bedrijf? Of uw kinderen verassen met een spannend spel met professionele begeleiding en veilige materialen? Kom dan lasergamen in de buurt van Venhuizen bij Realistic Sports & Leisures. Bij ons krijgt u een veilig pak aan met een speciale lasergun. Hiermee is het de bedoeling dat u zoveel mogelijk andere spelers in het veld raakt. Geen blauwe plekken of harde klappen, lasergamen in de buurt van Venhuizen is hierdoor leuk voor jong en oud. Wilt u graag lasergamen in de buurt van Venhuizen? Bekijk dan snel de beschikbaarheid en maak een reservering.

Wat is Lasergamen en is dit beschikbaar in regio Venhuizen?

Lasergamen bij Realistic Sports & Leisures in de buurt van Venhuizen zorgt voor spanning en sensatie. Tijdens lasergamen in de buurt van Venhuizen ga je gewapend met een lasergun en vest door het bos om tegenstanders te zoeken. Voorheen werd lasergamen vooral gedaan in de buurt van Venhuizen in een donkere ruimte. Wij maken het nog leuker door te lasergamen in het bos in de buurt van Venhuizen. Voordat het spel wordt gespeeld krijgt u uiteraard duidelijke instructies door onze professionele instructeur. Na het spel ontvangt ieder team een score kaart waar zowel de teamscore als de individuele score op getoond wordt.

Lasergamen speciaal voor kinderen uit de regio Venhuizen

Ook kinderen kunnen bij ons lasergamen in de buurt van Venhuizen. Speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar hebben we een lasergame pakket met lasergamepistolen die geschikt zijn voor kinderen. Door dit in combinatie met de professionele begeleiding is het spel absoluut niet gevaarlijk. Lasergamen voor kinderen in de buurt van Venhuizen is ook wel:

  • Tikkertje
  • Cowboytje
  • Krijgertje

Of een andere leuke naam die de kinderen het geven. Wilt u een leuk kinderfeestje organiseren? Kom dan lasergamen bij ons in de buurt van Venhuizen.

Lasergamen vlakbij Venhuizen prijzen en reserveren

Bent u benieuwd wat lasergamen in de buurt van Venhuizen kost? Bekijk dan de prijzen van lasergamen in de buurt van Venhuizen op onze website. De prijzen voor lasergamen in de buurt van Venhuizen zijn afhankelijk van de aantallen en de leeftijd van de personen. Tevens kunt u het pakket voor lasergamen in de buurt van Venhuizen uitbreiden met het uitpakken van cadeaus en het eten van taart. Neem contact op en maak uw reservering voor lasergamen in de buurt van Venhuizen.

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
Laat uw reactie achter
Tekst naw

Tel: 020 - 683 64 74 | GSM: 06 - 551 315 62 | E-mail: info@outdoor-paintball.nl

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
.