Airsoft in de buurt van Winkel met realistische replica’s
Winkel

Airsoft is een militair spel met realistische replica's in de buurt van Winkel

Airsoft spelen in de buurt van Winkel op een unieke locatie? Realistic Sports & Leisures heeft die prachtige locatie in regio Winkel voor airsoft. Daar kunt u airsoft spelen samen met vrienden, familie, collega's of bekende. Tijdens dit leuke en spannende spel strijden en twee teams tegen elkaar, net als bij paintball. Alleen gaat u tijdens Airsoft in de buurt van Winkel een zo echt mogelijke strijd aan tegen elkaar met kleine balletjes. Ter bescherming van uw lichaam draagt u een veiligheidsbril en speciale kleding. Airsoft is een militair spel en wilt u ook deze nieuwe spannende vorm van schietsport ontdekken? Reserveer dan vandaag nog een airsoft game bij ons in de buurt van Winkel. Wij voldoen aan alle strenge regels die gelden voor deze sport op alle gebieden zoals personeel, speelveld en de accommodatie. Zo bent u ervan verzekerd dat u airsoft in de buurt van Winkel op een veilige wijze kunt spelen. Realistic Sports & Leisures is het eerste bedrijf dat zich vanaf 1987 op een professionele wijze bezighoudt met de sport. Naast Airsoft kunt u ook terecht voor lasergamen of paintballen in regio Winkel. Bij Realistic Sports & Leisures organiseren wij dit allemaal.

Airsoft is een militaire sport en lijkt iets op paintball maar toch net even anders, ook mogelijk in de regio Winkel

Sinds een korte tijd is airsoft in de buurt van Winkel en de rest van Nederland toegestaan. Hier zijn wij natuurlijk erg blij mee. Deze leuke sport is een militaire sport dat gespeelt wordt met realistische replica’s. Airsoft in de buurt van Winkel lijkt ook wel op paintball. Toch zijn er aan aantal verschillen. Als u airsoft speelt in de buurt van Winkel speelt u:

  • Met realistische replica’s
  • Met biologisch afbreekbare balletjes
  • Op grotere velden
  • Op een zo echt mogelijke simulatie

Tijdens airsoft in de buurt van Winkel nemen twee teams het tegen elkaar op om een missie te volbrengen. Door de mooie uitrusting proberen wij de realiteit uit te drukken om het nog spannender te maken.

Airsoft een spel voor spanning, actie en sensatie in de buurt van Winkel

Wilt u ook een spectaculaire ervaring beleven? Kom dan airsoft spelen bij ons in de buurt van Winkel. Tijdens het spel is het de bedoeling dat u zoveel mogelijk mensen raakt zodat deze af gaan en terug naar het begin moeten. Daarnaast heeft het als doel dat u de vlag van het andere team verovert. Dit allemaal in een spannende setting. Wilt u ervaren hoe airsoft eraan toe gaat? Kom dan kijken naar airsoft bij ons in de buurt van Winkel. Met trots laten wij het spel aan u zien.

Realistic Sports & Leisures hét adres voor airsoft spelen in omgeving Winkel

Voor het spelen van airsoft in de buurt van Winkel is Realistic Sports & Leisures hét adres. Sinds 1987 is R.S. & L. het eerste bedrijf dat zich op professionele wijze met de sport bezighoudt. Met een maximale capaciteit van 500 personen zijn wij inmiddels één van de grootste professionele organisaties op het gebied van paintball, lasergame en airsoft. Mede omdat dit dicht ligt bij de Paintball roots die het bedrijf heeft. De medewerkers hebben ook op die tak van sporten vele jaren ervaring van het spelen in binnen en buitenland. Voor het spelen van airsoft in de buurt van Winkel hebben wij speciale aanbiedingen. Zo bieden wij de Tv Studio Aanbieding 1 - € 50,-pp en de Tv Studio Aanbieding 2 - € 60,-pp. Interesse in één van beide? Neem contact op. Ook bieden wij een pakket op maat.

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
Laat uw reactie achter
Tekst naw

Tel: 020 - 683 64 74 | GSM: 06 - 551 315 62 | E-mail: info@outdoor-paintball.nl

Realistic Sports & Leisures logo
Realistic Sports & Leisures
.